Fiat, Aralık ayına özel 30.000 TL 30 ay %0 faiz fırsatı sunuyor

Fiat, Aralık ayına özel 30.000 TL 30 ay %0 faiz fırsatı sunuyor

Aralık ayında yeni bir otomobil veya ticari araç satın almayı düşünenleri Fiat’ta çok cazip fırsatlar bekliyor. Fiat’ın 1-31 Aralık 2014 tarihleri arasında Fiat 500, Fremont ve Panda modelleri haricindeki otomobil ve ticari araç modelleri için geçerli olacak kampanyası ile 30.000 TL 30 ay %0 faiz fırsatıyla yeni bir Fiat otomobil veya Fiat ticari araç sahibi olmanız mümkün. Ticari kullandırımlı kredilerde maliyet oranı aylık %0,15, yıllık %1,77, hususi kullandırımlı kredilerde maliyet oranı ise aylık %0,10, yıllık %1,21 olacak.

10 Numara Fiat’a kayıt yaptıran Fiat ticari araç sahiplerini ise 1.000 TL takas indirimi bekliyor.
Takas indiriminden yararlanmak için 444 22 55 üzerinden mevcut Fiat ticari araç bilgileriyle kampanyaya kayıt yaptırılması gerekmekte. 

Ticaretin profesyonellerinin işini ve hayatını kolaylaştıracak ayrıcalıklar içeren "10 Numara Fiat" programı, yeni veya ikinci el araç sahibi olan tüm Fiat ticari araç kullanıcılarına servis indirimleri, danışmanlık hizmetleri, araç yenilerken satış fırsatları ve aksesuar indirimleri gibi fırsatlar sunuyor.
"www.10numarafiat.com" adresinden detaylarına erişilebilen program kapsamında, ticari araç sahibi olmak isteyenler, tüm yasal yükümlülüklerle ilgili bilgilere kolayca ulaşabiliyor ve "10 Numara Fiat" programıyla yetki belgesi çıkarma, yenileme ve takip işlemleri konusunda da ayrıcalık ve indirimlerden yararlanabiliyor.

Fiat otomobil ve ticari araç modelleri hakkında detaylı bilgi için fiat.com.tr web sitesini ve Fiat Showroom’larını ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum :

Konuyla ilgili yorumlar yapabilir, aracınızda yaşadığınız bir problemi diğer kullanıcıların okuması ve yorumlaması için paylaşabilirsiniz.