Bonus'tan Cazip Koşullarla MTV Ödeme Fırsatı

Motorlu Taşıtlar Vergisi, Gelirler İdaresi Başkanlığı tarafından birinci taksit ödemesi son günü 31 Ocak ve ikinci taksit ödemesi son günü 31 Temmuz olarak belirlenmiş olan ve Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr’den veya bankalardan ödenebilen zorunlu bir vergi türüdür. Aracınızın modeline ve türüne göre MTV tutarınızı sorgulattıktan sonra, ödenmemiş borcunuza her ay faiz eklenmemesi için 31 Temmuz tarihine kadar MTV borcunuzu ödemenizde fayda var.  

Karayolları Trafik Kanunu'na göre trafik şube veya bürolarına kayıt ve tescil edilmiş bulunan motorlu kara taşıtlarını kapsayan Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin ödemesinin yapılması her yıl zorunludur. Bu nedenle MTV sorgulama yaptıktan sonra, ikinci taksit ödemenizi 31 Temmuz’a kadar ödemeniz gerekiyor. 

Temmuz ayının gelmesi ile Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinin yapılmasına da başlandı. Bankaların kredi kartlarıyla da yapılabilen MTV ödemesi için özellikle Bonus,  Motorlu taşıtlar Vergisi kampanyaları ile kullanıcılarına MTV ödemelerinde büyük avantaj sağlıyor. Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr’den, Garanti İnternet Şubesi’nden, Garanti Cep Şubesi’nden, garanti.com.tr’den, 444 0 333 Alo Garanti’den ve şubelerde bulunan online bankacılık kiosklarından, BonusFlaş’tan yapılan tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde Bonus 3 taksit fırsatı sunuyor.

Aracınızın MTV ödemesini yapacağınız yıldan, aracınızın model yaşını çıkartıp 1 ekleyerek, vergi tutarını belirleyecek yaşını hesaplayabilirsiniz. Örneğin aracınız 2013 modelse, 2016 yılı MTV ödemesinde 2016-2013+1=4 formülüyle aracınızın yaşını bulabilirsiniz. Böylece Motorlu Taşıtlar Vergisi tablosunda 3-6 yaşa denk gelen tutarı ödersiniz.

Bonus kredi kartınızla MTV borcunuzu uygun koşullarda ödeyeceğiniz için maddi açıdan zorluk yaşamaz ve 3 taksit şeklinde taksitlendirerek yapacağınız ödemenizi çok daha rahat bir şekilde aylara yayarak ödersiniz. Sadece MTV ödemelerinde sağladığı avantajla değil, Bonus'un hayatı kolaylaştıran özellikleri ve sunduğu avantajlar en ihtiyaç duyduğunuz anlarınızda ve her zaman sizin yanınızda. 

Acil nakit paraya ihtiyaç duyarak finansal arayış içinde olanların da Bonus imdadına yetişiyor. Bonus’un kullanıcılarına sunduğu fırsattan faydalanarak dilediğiniz taksit ve ödeme seçenekleri ile tüm nakit ihtiyaçlarınızı anında karşılamanız mümkün. Siz de Bonus kredi kartı sahibiyseniz ve nakit paraya ihtiyacınız varsa bu fırsattan hemen faydalanın ve Bonus'unuz ile taksitli nakit avansınızı formalitesiz bir şekilde rahatça çekerek, sabit taksitle ve uygun faiz oranıyla borcunuzu geri ödeyin.  

0 yorum :

Konuyla ilgili yorumlar yapabilir, aracınızda yaşadığınız bir problemi diğer kullanıcıların okuması ve yorumlaması için paylaşabilirsiniz.