Kaçırmayın, MTV borcunu Miles&Smiles kredi kartıyla ödeyenlere 3 taksit

Bayram tatilinin ardından, 10 gün içerisinde yani tatil boyunca birikmiş işlerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Hepimizin hayatı oldukça yoğun. Günlük rutin işlerin ve ödemelerin dışında bu ay bir de araç borç ödeme işlemimiz de var. Temmuz ayında  MTV ödemesinin yapılması gündemimizde. Bildiğiniz üzere her yıl Ocak ve Temmuz aylarında ödemesi yapılan Motorlu Taşıtlar Vergisi için son gün 31 Temmuz. Araç sahipleri MTV borcunun ikinci taksitini Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr’den veya bankalardan ödeyebilecek.


MTV ödemenizi çok daha rahat bir şekilde yapabilmek ve taksitlendirebilmek için, Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr’den, Garanti İnternet Şubesi’nden, Garanti Cep Şubesi’nden, garanti.com.tr’den, 444 0 333 Alo Garanti’den ve şubelerde bulunan online bankacılık kiosklarından ve bonusflaş ile yapılan tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine 3 taksit fırsatını sakın kaçırmayın.

Garanti Bankası'nın resmi uçuş kartı Miles&Smiles ile gib.gov.tr, Garanti İnternet/Garanti Cep, BonusFlaş, garanti.com.tr’den kolayca ödemenizi 3 taksit ile yapabiliyorsunuz. Kampanya şartları hakkında bilgi almak ve MTV ödemenizi 3 taksitle yapmak için https://www.milesandsmiles.net/mtv-odeme adresini ziyaret edebilirsiniz.

BonusFlaş'tan ödeme yapmayı tercih ederseniz, uygulamanın en güncel versiyonunu App Store ve ya GooglePlay Store'dan indirmeniz yeterli olacak. garanti.com.tr/bonusflas BonusFlaş üzerinden, Ödemeler menüsünde yer alan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme adımından plaka bilgisini girerek, seçeceğiniz kart ile ödemenizi hızlı ve güvenli bir şekilde sadece birkaç adımı takip ederek yapmanız mümkün.

MTV borcunuzu, daha sonra sorun yaşamamak adına zamanında yatırmanızı ve nasıl olsa son günü geçse de ben daha sonra öderim diyerek ihmal etmemenizi öneririz. Malum zamanında ödenmeyen MTV borçları her ay uygulanan faiz nedeniyle daha çok büyüyor ve ödeme yapacakları daha çok zora sokuyor. Borcun büyümesinin yanı sıra Maliye Bakanlığı’ndan uyarı almanız  ve ödemeyi uzun süre yapmamanız halinde bakanlığın banka hesaplarınıza el koyarak MTV bedelini hesabınızdan tahsil et canınızı daha da çok sıkabilir.


Miles&Smiles kredi kartınızla MTV borcunuzu uygun koşullarda  ve çok daha uzun vadede ödeyeceğiniz için maddi açıdan zorluk yaşamaz, bütçenizi sıkıntıya sokmazsınız. Bu cazip kampanyayı kaçırmayın, kampanyadan faydalanmak için son gün 1 Ağustos!

3 yorum :

Konuyla ilgili yorumlar yapabilir, aracınızda yaşadığınız bir problemi diğer kullanıcıların okuması ve yorumlaması için paylaşabilirsiniz.