2014 AUDİ SQ5 SUV HAKKINDA DETAYLI ANLATIM, TÜM ÖZELLİKLER...

2014 e bomba gibi giriş yapmayı planlayan harika bir SUV, Audi SQ5 ! Sözü fazla uzatmadan yeni SQ5 in detayına inelim..

Dış Ölçümler ;
> Dingil mesafesi (in) -110.5
> Uzunluk -183.0
> Yükseklik (in) -65.3
> Aynalar ile toplam genişlik
> Aynalar ile toplam genişlik (in) -75.2
> Ağırlık (lb) -4409

Süspansiyon ;
> Ön - SQ5 spor kalibrasyon ile beş-kollu süspansiyon
> Arka - SQ5 spor kalibrasyon ile trapez bağlantı kollu arka süspansiyon

EPA Tahminleri - Kapasiteler
> Şehir - 16 mpg.5
> Otoyol - 23 mpg.5
> Kombine - 19 mpg.5
> Motor yağı (gt) - 7.2
> Yakıt (gal) - 19.8
> Tavsiye edilen yakıt - Premium
> Emisyon oylaması - ULEV 2

İletim - Aktarma Organları
> İletim - Sekiz vitesli Triptronic Audi Quattro dört çekiş sistemine sahip otomatik şanzıman

Frenler
> Ön - 15.0 (havalandırmalı disk)
> Arka - 13.0 (havalandırmalı disk)

Mühendislik - Performans
> Motor tipi - Altı silindirli
> Hacmi (cc) / Çap ve strok (mm) - 2995 / 84,5*89,0
> Beygir gücü (rpm) - 4000-4,500@346
> Motor bloğu - Alüminyum alaşımlı
> Yakıt enjeksiyon - Kompresörlü / FSI
> Hızlanma (0-60 mph) - 5,1 sn
> Üst hız - 155 mph



Sorumluluk Reddi

Dekoratif kaplamalar seçenekleri modele ve iç renk kombinasyonuna dayalı değişecektir. Ayrıntılar için bayinize danışın.
Hava yastıkları sadece ek sınırlamalar vardır ve bütün kaza koşulda dağıtmak değildir. Her zaman onların büyüklüğü ve yaş için emniyet sistemleri uygun düzgün kullanarak, sadece arka emniyet kemeri ve koltuk çocukları kullanmak.
SiriusXM Uydu Radyo ve SiriusXM Trafik deneme süresinden sonra ayrı ayrı veya bir paket olarak satılmaktadır. Eğer deneme aboneliğinin sonunda SiriusXM hizmete devam etmeye karar verirseniz, iptal 1-866-635-2349 bizi arayın kadar seçtiğiniz planı sonra otomatik cari fiyatlarla yenilemek ve fatura edecektir. Www.siriusxm.com de tam terimler için Müşteri Anlaşması bakın. Tüm ücretler ve programlama değişebilir. Sirius uydu hizmeti sadece (kapsama sınırlamalar) 48 bitişik ABD, DC, ve PR olanlar en az 18 ve üzeri için kullanılabilir. Bizim internet radyo servisi bizim uydu servis alanında ve AK ve HI mevcuttur. © 2013 Sirius XM Radio Inc Sirius XM ve ilgili tüm markalar ve logolar Sirius XM Radio Inc Tüm hakları saklıdır ticari markalarıdır. SiriusXM SiriusXM Trafik hizmet veya araç içinde kullanımına herhangi bir hata veya yanlışlıktan sorumlu değildir. Daha fazla bilgi için, siriusxm.com / trafiği ziyaret edin.
Bazı Audi modelleri anahtarsız ateşleme özelliği ile donatılmıştır. Nasıl sistem eserleri gibi ayrıntılar değişebilir ve bu özelliğin çalışması hakkında başka sorularınız varsa, Audi sahipleri sahibinin edebiyat veya yetkili Audi bayisine başvurmalısınız. Audi, özellikle kapalı alanlarda, motor çalışırken araç gözetimsiz bırakarak karşı uyarıyor unutmayın.
Aksi belirtilmediği sürece tüm yakıt ekonomisi rakamlar EPA tahminleri vardır. Sizin kilometre değişebilir. Daha fazla bilgi için bkz www.fueleconomy.gov.
Elektronik ABD'de sınırlı üst parça hız daima hız ve trafik kurallarına uyun.
Audi Navigasyon plus çapında Küresel Konumlandırma Uydu ağdan sinyallere bağlıdır. Aracın elektrik sistemi ve mevcut kablosuz ve uydu teknolojileri mevcut ve sistemin çalışması için düzgün çalışıyor olması gerekir. Sistem adresleri, yerleri ve diğer ilgi noktaları yerini önerilen yollar sağlamak için tasarlanmıştır. Sokak isimleri, inşaat alanlarında, trafik akışı, faiz ve diğer yol sistem değiştiği noktalarda değişiklikler America, Inc Audi kontrolü dışında vb şeritli, yollar, sokaklar, paralı yollar, otoyollar, tam detaylı haritalama, değil mümkün, bu nedenle haritalama ve gerçek konumu arasındaki farklılıklar karşılaşabilirsiniz. Önerilen Audi Navigasyon plus rotayı takip olup olmadığını belirlemede bireysel kararına güveniyor edin. Periyodik haritalama güncellemeleri ek bir ücret adresinden satın alınabilir olacak. Satıcınıza danışın ya da ayrıntılar için 1-800-FOR-AUDI diyoruz.
Her zaman yola dikkat edin, ve deli iken sürücü yok. Tartışılan özellikler ve teknolojiler, isteğe bağlıdır ayrı şartlar ve koşullar ile ek bir abonelik gerektirebilir, ve güvenli ve uygun olduğunda kullanılmalıdır. Wi-Fi hotspot özelliği yolcu kullanım için tasarlanmıştır. Audi connect ® Audi A4 Premium mevcut değildir. Bluetooth ® uyumlu cihaz gerektirir.


1 yorum :

Konuyla ilgili yorumlar yapabilir, aracınızda yaşadığınız bir problemi diğer kullanıcıların okuması ve yorumlaması için paylaşabilirsiniz.